Menu
Your Cart

4L Tahitian Noni™

100% Original
Osigurana kupovina
Nema rizika
Besplatna dostava
Za kupnju iznad 600 kn
Besplatno vraćanje
30 dana garancije povrata novca
4L Tahitian Noni™

Tahitian Noni™ Original napitak je idealan izvor mangana, elementa u tragovima koji nastaje prirodno sa znanstveno dokazanim svojstvima. Mangan pomaže u zaštiti stanica od oksidacijskog oštećenja, podržava zdravlje kostiju i normalno stvaranje energije u organizmu kao i normalnu formaciju vezivnog tkiva. Kako bi vašem tijelu osigurao pravu količinu ovog uistinu čudesnog sastojka, predlažemo da pijete 60 ml dnevno kao dio raznolike i uravnotežene prehrane i zdravog stila života i osjetite razliku sami.

Drevna tradicija i suvremeno istraživanje svjedoče o snazi nonija. Nezaobilazan je za osobe koje se brinu za opće zdravlje.


Tahitian Noni™ Original napitak nije moguće krivotvoriti. Naš proces - koji uključuje tehnike branja voća i sigurnost kvalitete koja počinje na Tahitiju, procese ekstrakcije i stabilizacije, prilagođenu opremu i tehnike pakiranja - u privatnom je vlasništvu i potpuno ekskluzivan.


Tahitian Noni™ Original napitak je jedan i jedini originalni napitak od nonija na europskom tržištu. Nakon što je prvo dobila pozitivno mišljenje za novu hranu (Novel Food) za original napitak, Morinda je postavila mjerilo po kojem se svaki novi proizvođač napitaka od nonija mjeri u Europi. Svi drugi napitci na bazi nonija trebaju biti jednakog standarda kao i naš prije nego što mogu biti prodavani na tržištima EU. Morinda je potrošila milijune eura i 3 godine rada kako bi bila prva koja je donijela noni na europsko tržište kao novu hranu. Zahtjev je predan u travnju 2000., a kroz niz rigoroznih sigurnosnih procjena i znanstvenih studija europska komisija je naposljetku odobrila sok od nonija za prodaju u Europskoj uniji  dana 5. lipnja 2003.


Tahitian Noni™ Original napitak sadrži 30 mg iridoida u 60 ml napitka.


Sastojci:

Ključni sastojici su: Morinda citrifolia (noni) voćni nektar iz kaše nonija iz Francuske Polinezije 89%, koncentrirani sok od grožđa 5.5%, koncentrirani sok od borovnice 5.5%.


Pakiranje

4 x 1L boca Tahitian Noni™

Nije napravljen od sušenog nonija ili od nonija u prahu.Kako koristimNapišite recenziju

Molim prijavite se ili se registrirajte da biste mogli napisati recenziju
Ovaj proizvod ispunjava uvjete za besplatnu dostavu
Naručite odmah i mi čemo platit troškove slanja ovog proizvoda.
  • Zaliha: Na lageru
  • Težina: 7.50kg
16.500,00Din